UBER la Brașov? Concurență puternică pentru taxiuri. Vezi anunțul companiei:

Last Updated on septembrie 28, 2016 Compania americană Uber, care funcționează la București și Cluj, anunță că va lansa serviciul şi în al treilea oraş din ţară – Timişoara, Braşov sau Iaşi – până la finalul anului. UBER este un serviciu concurent taximetriei, comenzile fiind preluate prin intermediul unei aplicații descărcate pe smartphone.

Totodată Uber va ataca anul acesta şi segmentul corporate din România prin introducerea unui serviciu dedicat com­paniilor. Compania americană a intrat pe piaţa locală în februarie 2015, iar în august anul acesta a lansat serviciul şi în Cluj-Napoca, aplicaţia mobilă având în prezent circa 110.000 de utilizatori, potrivit lui Alexandra Corolea, purtător de cuvânt al Uber pentru zona Balcani, invitată la ZF Live.

14527629_313712838996260_921234007_n

„Am făcut o cercetare şi am aflat că unul din patru utilizatori ai Uber spun că de când a intrat serviciul în Bucureşti au renunţat la maşina personală, mai ales în situaţiile în care trebuie să ajungă în locuri unde parcarea este limitată.“

Conform studiilor Uber, cheltuielile unui utilizator al serviciului de „ride-sharing“ ar fi cu 30% mai mici în decursul unui an decât dacă ar folosi maşina personală pentru care ar plăti carburanţi, taxe, costuri de parcare şi de întreţinere.

Previous Story

UPDATE! Aeroportul Brașov. Legea terenului a fost amânată în Camera Deputaților. Vezi motivul:

Next Story

Brașov: Un bătrân a dat foc casei iubitei sale și pe cea a vecinului. Vezi ce l-a supărat: