Brașov: SkirtBike Brașov vă așteaptă la o nouă paradă!

Last Updated on septembrie 1, 2016 Pe 10 septembrie, SkirtBike Brașov vă așteaptă la o nouă paradă!

Ediția cu numărul 4 are loc pe data de 10 septembrie 2016 și are ca punct de întâlnire Aleea Parcului Titulescu. Traseul paradei se va desfășura, ca și în anii precedenți, pe principalele artere din oraș, iar finalul cu multe surprize pentru participante va avea loc la Coresi Shopping Resort.

14182451_1666523573663217_419002707_n

„De 4 ani în Brașov, SkirtBike este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare și de libertate. Este un eveniment care se organizează în principalele orașe din România, începând din 2010.

Dacă anul trecut la paradă au participat peste 350 de bicicliste, anul acesta așteptăm la start 400 de participante. La punctul de întâlnire, biciclistele vor primi apă, bilete de tombolă şi numere de participare din partea organizatorilor, iar fotografii evenimentului vor surprinde fiecare ținută chic.

Coresi Shopping Resort va fi gazda participantelor după defilare. Biciclistele vor petrece pe ritmurile trupei brașovene Tertip, vor lua parte la extragerea tombolei cu multe surprize și o vor felicita pe cea mai activă biciclistă din această vară, care va câștiga o bicicletă Pegas”, scriu organizatorii.

SkirtBike a debutat în România în anul 2010, prin iniţiativa a două bicicliste din București şi este singurul eveniment ciclist care se adresează femeilor de toate vârstele, active, chic, dedicate unui stil de viață sănătos și modern. Domnii sunt așteptați și ei să pedaleze în ținute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul, flori și să se asigure că se simt în largul lor pe șosea.

Locul de întâlnire: Parcul Tititluescu (vis-a-vis de Hotel Aro Palace)

Ora de plecare: 15:00

Traseul parcurs: Parcul Tititluescu – Blvd. Eroilor – Blvd. 15 Noiembrie – Giratoriu Hidromecanica – Str. 13 Decembrie – Coresi Shopping Resort

Previous Story

Brasov: Reptila gigantică zburătoare, descoperită chiar pe teritoriul României, expusă la Dino Parc Râșnov

Next Story

Brașov: Bărbat găsit mort, cu o pungă pe cap, în centrul orașului. Ce ipoteze au anchetatorii