Brașov: Festivalul de Zup, muzică electronică şi dans interbelic, în acelaşi week-end la Rîşnov

Last Updated on septembrie 7, 2016 Distracția continuă la Râșnov, 4 evenimente fiind găzduite. Pe 9, 10 şi 11 septembrie, la Rîşnov va avea loc o nouă ediţie a Festivalului de Zup, eveniment de gastronomie tradiţională a saşilor care au locuit în oraş.

„Zupul face parte din tradiţia gastronomică a zonei noastre, fiind o mîncare gătită de saşi atunci cînd mergeau la muncile cîmpului, din ce aveau în traistă. Acest festival culinat reia această tradiţie şi are din ce în ce mai mult succes, de la ediţie la ediţie, fiind una dintre mîndriile rîşnovenilor“, a spus viceprimarul oraşului Rîşnov, Liviu Butnariu, pentru monitorulexpres.ro.

14249218_302447900122754_511776145_n

Sîmbătă şi duminică, în Grădina Cetăţii Rîşnov are loc şi un Festival de muzică electronică, la care organizatorii mizează pe mai mult de o mie de participanţi din ţară şi din străinătate.

De asemenea, sîmbătă, de la ora 17.00, Asociaţia Musashino, împreună cu Primăria Rîşnov, organizează şi un concert de muzică japoneză, care va avea loc în piaţeta pietonală din centrul oraşului. Intrarea la acest concert este liberă.

Un al patrulea eveniment special va avea loc duminică, 11 septembrie, de la ora 16.30, cînd Asociaţia Swing Dance Societz organizează în centrul Rîşnovului şi la Cetate, un moment de dans ce va reînvia atmosfera anilor interbelici.

Previous Story

Brașov. Tânăr agresat în autobuz de controlorii RAT. Vezi reacția conducerii:

Next Story

(Video) UPDATE Tânăr din Brașov ASASINAT în Marea Britanie. A studiat la Universitatea Transilvania