Brașov: Duminică începe C`Art Fest. 8 zile de spectacol în Cristian

Last Updated on septembrie 17, 2016 C’Art Fest este un festival de artă și cultură care se desfășoară în localitatea Cristian, aflat la ediția a treia. Anul acesta, el se va desfășura între 18 și 25 septembrie.

Festivalul se găsește în plină expansiune. Dacă primele două ediții s-au axat în mod special pe teatru jucat în Sala de Cultură a localității, această ediție își propune mult mai mult, spații noi, neconvenționale, evenimente variate, de înaltă calitate artistică.

În prima zi de festival vor avea loc spectacole de dans şi fachiri, iar apoi, recitalul extraordinar „Noape Albastră” susţinut de Felicia Filip, alături de invitaţii acesteia, artiştii Vlad Miriţă şi Gabriel Cotabiţă, informează stiri.rttbrasov.ro

În a doua şi a treia zi pe scena C`Art Fest se joacă două piese de teatru „Noi 4” cu Lia Bugnar, Marius Manole, Ilinca Manolache şi Maria Obreţin şi „Absolut!” cu Marcel Iureş, unde se aşteaptă un număr record de spectatori. De asemenea, vor fi şi piesele „Electra” cu Marian Râlea, Florin Coşuleţ şi Ofelia Popii.

14365532_1674637972851777_850490432_n

 

„Ne dorim să creăm la Cristian un eveniment care să dezvolte în mod armonios comunitatea iar încet să punem Cristianul pe harta culturală a României. Este adevărat că avem nume foarte mari anul acesta. În fiecare zi avem un spectacol cu adevărat mare, şi altele, nu aş putea să le spun micuţe, pentru că sunt la fel de importante, însă numele spectacolelor mari sunt probabil consacrate”, a explicat astăzi, Alexandru Creţu, preşedintele Festivalului C`Art Fest.

Previous Story

(FOTO) Accident Brașov: Troleibuz RAT tamponat de un BMW de București în sensul giratoriu de la FĂGET

Next Story

(FOTO) Accident Brașov: Cum a reușit? Dacie sărită peste trotuar, dincolo de gardul viu. Vezi aici foto: