Video Brașov: Dinozauri mișcători la Dino Parc: „puteți vâna dinozaurii mai ceva ca în Jurassic Park! Nu vă speriați! Se gadila asa de tare incat nu poate sta locului!”

Last Updated on august 10, 2016 Administratorii Dino Parc din Râșnov s-au gândit să le facă o surpriză vizitatorilor și au adus doi dinozauri … mișcători. Cei doi dinozauri îşi mişcă capul, ochii, gura, respiră, dau din coadă şi scot zgomote înfricoşătoare. Monştrii sunt acţionaţi de senzori iar când sunt mulţi vizitatori în preajma lor, încep să se mişte.

Vizitatorii parcului pot vâna cu arme de plastic unul din dinozauri iar cu punctele colectate pot câştiga o pălărie de vânător. Noul membru al familiei de dinozauri i-a atras nu numai pe cei mici, ci şi pe adulţi, care nu au ezitat să îl filmeze şi fotografieze, potrivit rttbrasov.ro.

13941066_286942961673248_816230706_n

„E super frumos. Îl recomand tuturor copiilor. E prima oară când venim aici. Suntem din Timişoara”, a precizat ieri, un vizitator. „Foarte frumos. Acum am ajuns pentru prima dată”, a afirmat marţi, un alt vizitator. Cei mai mici vizitatori s-au declarat încântaţi de noul locatar al parcului.

„Da. Îmi e puţin teamă de el pentru că scoate zgomote ciudate”, a precizat ieri, un copil. Un schelet de mastodont vechi de trei milioane de ani, original şi descoperit în Curbura Carpaţilor a fost expus în interiorul parcului, în colaborare cu Muzeul Naţional Secuiesc.

Peste o săptămână, în parc, va mai ajunge un dinozaur zburător. „Am adus acum un lot de dinozauri mişcători, dintre care doi sunt deja în parc iar un altul este expus la Muzeul Antipa”, a explicat ieri, Adrian Apostu, reprezentantul parcului de dinozauri.

Vezi aici Video:

„La Dino puteți vâna dinozaurii mai ceva ca în Jurassic Park! Nu vă speriați! Se gadila asa de tare incat nu poate sta locului! :))” spun administratorii.

Previous Story

Brasov: SCANDALOS! Copii in scaun cu rotile, trimisi in tabara la o cabana fara lift sau rampe de acces. “Nici nu avem cum sa ajungem acolo”

Next Story

Brasov: Muzică de cameră şi concert „Anatoly“ la Musica Barcensis