Brasov: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean se mută. Vezi pe unde se intră:

Last Updated on august 3, 2016 Mutarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă în fosta Policlinică Hiperdia, în perioada efectuării lucrărilor  de reabilitare a Corpului B al spitalului, a determinat schimbări și în traficul din zonă.

Astfel, pe strada Octavian Augustus, până la intersecţia acesteia cu strada Popa Şapcă, va fi introdus un singur sens de circulație.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Gabor, sensul unic va fi dinspre Calea Bucureşti, scopul fiind acela de a permite accesul ambulanţelor la UPU.

„Măsura va fi valabilă cel puţin un an şi va intra în vigoare în jurul datei de 15-20 august, odată cu începerea lucrărilor de reabilitare a Corpului B al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Pentru a facilita accesul ambulanţelor, parcarea din faţa fostei Policlinici va fi desfiinţată”, a precizat Gabor, citat de bzb.ro

Proiectul de reabilitare a Corpului B de la Judeţean include şi amenajarea ieşirilor de siguranţă ale Pavilionului Central de pe Calea Bucureşti.

„Pentru elaborarea proiectului pentru aceste lucrări am colaborat inclusiv cu specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Practic, prin amenajarea acestor ieşiri de siguranţă vom respecta ultimele prevederi legale în domeniu”,  a mai spus vicepreşedintele CJ.

Previous Story

Brașov: Din 1 septembrie, sens interzis către Sânpetru

Next Story

Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție!