Brașov: Toalete publice cu taxă sau fără taxă? Cum este mai bine?

Last Updated on august 31, 2016 Cum ar fi mai bine pentru turiști și locuitorii din Brașov? Ca primăria să permită accesul liber în toaletele publice sau să mențină un tarif iar oamenii să-și facă nevoile pe unde apucă?

 

Pe Facebook,  Brașov: Toalete publice cu taxă sau fără taxă? Cum este mai bine? 1 Cristina Anghel a scris: „În tarile civilizate- accesul la o toaleta igienica si GRATUITA este o obisnuinta.
Nu va ganditi ca aceste toalete comunitare-publice sunt neintretinute si igiena lasa de dorit .Dimpotriva- sunt igienizate si dotate constant cu consumabile.

Accesul la o toaleta gratuita si igienizata si posibilitatea de a te spala pe maini reprezinta o investitie pe termen lung si permanent in sanatatea si limitarea raspandirii bolilor in cadrul comunitatii.

Costurile aferente intretinerii acestor toalete publice se amortizeaza in incidenta mai scazuta a bolilor si curatenia orasului si a locurilor publice ( parcuri.tufe etc )

In plus.multe persoane nu isi permit sa cheltuie un leu amarat pt a folosi o toaleta cu plata si aleg sa cumpere un corn sau o franzela pt acasa si isi fac nevoile pe unde apuca.

Totusi-aceasta necesitate fizilogica este conditionata de plata unei taxe.
Si respiratia este tot o necesitate fiziologica..ar trebui sa taxam oamenii care se plimba pe sub Tampa la aer curat ?

Oare primaria castiga o avere din taxele de toalete ?
Unele zone din oras sunt adevarate”” bombe”‘ biologice .mai ales in statiile de taxi mai dosnice .in preajma garii.autogarilor pe aleea de sub Tampa si in centrul istoric al orasului.

Nu am avea de castigat cu totii din spalatul mainilor si posibilitatea folosirii unei toalete igienice si accesibile in orasul nostru ??”

Previous Story

ALERTĂ! Accident Brașov: Un tren personal a deraiat

Next Story

Accident Brașov: Logan și Opel la biserica de lemn