Brașov: „La Lidl. Mi-am cumparat o bluza. Am dus-o inapoi sa imi iau alta cu o marime mai mare. Casiera Ia bluza si o face botz si o duce la nas..adulmeca. Ha! Miroase a purtat!” Angajații Lidl sunt antrenați precum câinii?

Last Updated on august 18, 2016 Angajații Lidl Brașov sunt antrenați precum câinii să adulmece dacă hainele sunt purtate sau nu înainte de a fi schimbate. Recomandarea angajaților este de a proba hainele în magazin, probabil printre rafturile de fructe și legume, în magazin neexistând cabine de probă.

Pe Facebook,Brașov: „La Lidl. Mi-am cumparat o bluza. Am dus-o inapoi sa imi iau alta cu o marime mai mare. Casiera Ia bluza si o face botz si o duce la nas..adulmeca. Ha! Miroase a purtat!” Angajații Lidl sunt antrenați precum câinii? 1Cristina Anghel a scris: La Lidl.
Mi-am cumparat o bluza ( care din start mi s-a parut cam mica dar no..am zis totusi sa incerc.poate-poate )
Nu s-a putut.asa ca am dus-o inapoi sa imi iau alta cu o marime mai mare.

La intrare i-am spus paznicului.i-am si aratat pachetul cu bluza.m-am dus la raft si am gasit alta mai mare si m-am dus la casierie.
Ajung la casierie “‘ am cumparat aceasta bluza de la dvs si imi era mica.am adus-o si am luat alta mai mare.Poftiti si bonul”‘ si ii si arat ambele bluze.

BULETINUL !
Nu inteleg.pt ce va trebuie buletinul meu? Credeti ca in poza eram mai slaba ?”” :v
Casiera se uita la tavan si scoate a doua :
-SA VA FAC COPIE.
Nu inteleg..ma clonati ?

Haideti doamna…trebuie sa va fac o copie dupa buletin.
Buletinul este in masina si chiar nu inteleg pt ce va trebuie copie de buletin…am adus bluza cumparata si am luat alta din raft.am aratat-o si la intrare paznicului..

CUI I-ATI ARATAT-O ?
Paznicului de la usa ..
CUM ARATA ??
Cine..paznicul ??
Arata ca un om obisnuit..cu doua picioare .inalt si slab..si era in uniforma.Avea si ochii verzi 😛
Aha !

(y)
Acum puteti sa-mi schimbati bluza ?
DACA ESTE PURTATA NU SE MAI POAE SCHIMBA !

Nu este purtata..are si eticheta legata cu snur de plastic la spate la gat..
Scot bluza din punga si ii arat eticheta…

ASTA NU ARE IMPORTANTA !!!
Pai daca nu are importanta..de ce ma intrebati daca este purtata sau nu?
Ia bluza si o face botz si o duce la nas..adulmeca………( Bvulgari 😛 )

Ha! Miroase a purtat !
Doamna..m-am imbracat cu ea.doar este bluza..trebuia sa o probez cumva !Normal ca o fi mirosind..doar m-am imbracat cu ea si m-am uitat in oglinda si ma strangea de nu puteam respira….

TREBUIA IN MAGAZIN !
NU VA DUCETI ACASA CU EA SI O PURTATI SI APOI O ADUCETI INAPOI !
Pai si unde k.. meu sa o probez la magazin.aveti voi cabine de proba ??

Sefaaaaa !!

Chiar nu inteleg…daca la magazinul respectiv se vand si haine..de ce nu se pot si proba ? Nu toata lumea are ochiul format si poate aprecia daca o haina ii vine bine sau nu…
De fiecare data cand intru in magazin.vad persoane care se descalta pe langa raftul de fructe.probeaza..circula cu cate un pantof prin magazin sau se imbraca / dezbraca pe la standuri.probeaza sutiene pe sub bluze si isi pipaie sanii…este corect si igienic ??

Ba sa mor…..parca vorbeam chineza..nicicum sa ne intelegeam.Pana la urma am rezolvat cu sefa.care era un pic mai destupata la cap.
Nemaiamintind de sesiunile de desfacut ambalajele la produsele din standuri… si verificare vizuala a tuturor produselor non food..vesnic in magazin sunt dezambalatorii de serviciu care desfac pungile cu haine.cutiile..ambalajele si le lasa vraiste pe unde apuca-parca cu ura. Nu rareori am vazut copii care desfac cutiile cu sutiene..chiloti..fug cu telina in mana la mama si o intreaba “‘ ce este asta ? “‘ sau cu prazul…

Previous Story

Oktoberfest Brașov: „Împreună facem cel mai mare lanț uman din România” Mergi?

Next Story

Brașov: Încep Zilele Oraşului şi Festivalul Naţional Ecvestru la Râşnov. Vezi aici Programul: