Brașov: Încep lucrările la mall-ul de la Hidro. Vezi cum va arăta:

Last Updated on august 17, 2016 Afi Europe România a trimis un comunicat de presă în care prezintă situația financiară a Mall-urilor pe care le deține. În acest comunicat, conducerea aAFI anunță începerea lucrărilor la Mall-ul din Brașov, de la Hidro.

„AFI Europe România a încheiat primele șase luni ale acestui an cu rezultate îmbunătăţite pentru toți parametrii. Performanţa centrelor comerciale se află pe un trend ascendent, clădirile de birouri se apropie de un grad de ocupare de 100%, urmând să începem lucrările de construcţie pentru proiectele noi: AFI Palace Braşov, care va include un centru comercial de 45.000 mp închiriabili şi spaţii de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, AFI Tech Park din Bucureşti, de 50.000 mp închiriabili, şi proiectul rezidenţial AFI City din Bucureştii Noi”, a precizat David Hay, CEO AFI Europe România, citat de digi24.ro.

brasov 3

AFI Europe are in plan dezvoltarea in Brasov a unui centru comercial cu o suprafata totala inchiriabila (GLA) de 45.000 mp, dispusa pe trei niveluri accesibile prin trei intrari principale, conectate de un culoar. Cel de-al treilea etaj va gazdui zona de restaurante si divertisment, inclusiv un cinematograf.

brasov

Vizitatorii vor beneficia de o terasa de mari dimensiuni cu vedere catre Muntii Carpati, care va gazdui diverse evenimente si activitati pentru familii si turisti.

brasov 2

(foto afieurope.ro)

Pe acelasi teren, compania va dezvolta si un proiect de birouri de clasa A cu o suprafata inchiriabila de 11.000 mp si va fi conceput ca o constructie “verde”.

Acesta este cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe il va dezvolta in Romania, dupa AFI Palace Cotroceni, un proiect de 81.000 mp situat in Bucuresti, si AFI Palace Ploiesti, cu o suprafata totala inchiriabila de 33.000 mp.

Previous Story

Brasov: Pedofil arestat preventiv după ce s-a dat pe Facebook drept o fetiţă de 8 ani

Next Story

Brașov: Se CONSTRUIEȘTE. Vezi cum arată acum Piața de Miercuri