Brașov: „ATENTIE! Pe centura din Triaj la iesire spre Sf. Gheorghe LA CALEA FERATA nu se lasa bariera cand vine trenul, nu pornesc semnalele luminoase. Opriti-va si asigurati-va. Am vazut trenu la 3 metri de noi”

Last Updated on august 23, 2016 Un potențial pericol pentru șoferii din Brașov a fost remarcat de o șoferiță care s-a trezit la o trecere de cale ferată cu trenul la 3 metri fără ca bariera să fie lăsată.

Pe grupul Info Trafic jud. Brașov Anda Mihaela a scris: ATENTIE!!!!
Pe centura din triaj la iesire spre Sf. Gheorghe LA CALEA FERATA nu se lasa bariera cand vine trenul, nu pornesc semnalele luminoase.
Opriti-va si asigurati-va. Am vazut trenu la 3 metri de noi.
Mare atentie!!!

Cata MiluCata Milu trenul acela este stationar…dar atunci cand se pune in miscare se lasa barierele 🙂
Anda MihaelaAnda MihaelaA fost in continu miscare. Am dat in spate asta a fost prima reactie. Si si-a continuat drumul. Nu avea viteza mare dar a clacsonat continuu.
Clau XedosClau Xedos Și în Râșnov la Gară nu au pornit semnalele de vreo doua ori deși trecea trenul! Am anunțat impegatul și a zis că sunt automate, nu el le pornește!
Valentin DeliuValentin Deliu Am patit o data si am sunat la 112, au zis ca nu e problema lor, dar o sa anunte la CFR :))) .
Previous Story

463.000 de turişti în Brașov, în primele 6 luni. Vă mulțumim și vă mai așteptăm

Next Story

Accident Brașov: Carambol pe 15 noiembrie, 7 autoturisme implicate!