Brașov: Două accidente la interval de nici 15 minute pe Calea Bucuresti, sens giratoriu de la Judetean

Last Updated on august 16, 2016 Lipsa de experiență încă produce accidente în sensurile giratorii din Brașov. Luni seară, în aproape 15 minute, au avut loc două accidente în sensul giratoriu de la Județean.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Sorinaccio Sorin a scris: 2 accidente la interval de nici 15 min pe calea bucuresti, sens giratoriu de la judetean: primul, a vrut sa ia virajul mai tare, a derapat langa banca comerciala carpatica, a sarit de parapetul ce separa sensurile de mers, si a ajuns pe contrasens.

Al doilea, aproape tras la indigo, acelasi sens giratoriu, venind dinspre calea bucuresti, a intrat cu viteza in sens si a pierdut controlul masinii, s-a rasucit la 360 grade, urcandu-se pe trotuar (opel astra gri).

Ora 23:35. Nu am apucat sa fac poze.
Gabriel Eftime : Atentie pt cei care vin dinspre calea bucuresti, este ulei pe sosea, din cauza primului incident
La intrare si in sensul giratoriu de la judetean ( sensul de mers catre centru ) era plin de ulei pe asfalt ( in jurul orei 00:30 ) si un opel astra gri ( bv 91 viv ) “parcat” pe trotuarul din fata spitalului.

Sorinaccio Sorin: Cel cu opelul gri cu gura mare ca a derapat din cauza uleiului, cand de fapt am vazut cu ce viteza a intrat in sens.
Nu de mult au venit unii sa dea cu material antiderapant
Previous Story

Brașov. ATENȚIE turiști: Blocaj pe DN1. „Coada de 1-2 km în ambele sensuri”

Next Story

Video Brașov: Fără accidente pe trecerea de pietoni cu limitatoare de viteză inteligente. Vezi cum funcționează: