Brașov: Cinema în aer liber în Piaţa Sfatului. Vezi ce filme vor rula:

Last Updated on iulie 21, 2016 Piața Sfatului din Brașov va găzdui și în acest an Caravana Metropolis, în perioada 26-31 iulie. 6 filme de autor vor fi proiectate de marţi până duminică, de la orele 21:30, utilizând cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², şi singurul proiector digital mobil din ţară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Filmele din selecţia oficială, drame, thrillere, documentare pentru toate gusturile şi vârstele, se bucură de numeroase premii la importante festivaluri internaţionale, precum Cannes, Berlin, sau Premiile Oscar şi BAFTA, informează adevarul.ro.

13820368_275617406139137_152964229_n

Preţul biletelor este 10 lei bilet întreg şi 5 lei pentru elevi şi studenţi şi se pot achiziţiona în avans de pe site-ul www.eventbook.ro (https://eventbook.ro/program/caravana-metropolis-brasov-2016) sau din locaţie pe durata evenimentului.

1. Marţi, 26 iulie: TESTAMENTUL NOU NOUŢ/ LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT, r. Jaco Van Dormael, cu Catherine Deneuve, Benoît Poelvoorde – Nominalizat la Globul de Aur şi la Premiile Cesar pentru cel mai bun film străin.

2. Miercuri, 27 iulie: DANEZA/ THE DANISH GIRL (UK), r. Tom Hooper, cu Eddie Redmayne, Alicia Vikander în rolurile principale – Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, nominalizat la alte 3 categorii la Premiile Oscar, la 3 Globuri de Aur şi la 5 premii BAFTA.

3. Joi, 28 iulie: DESPRE OAMENI ŞI OI/ RAMS (Islanda), r. Grímur Hákonarson, cu Theodór Júlíusson, Sigurður Sigurjónsson. Câştigător al premiului Un Certain Regard, la Cannes Film Festival 2015 şi al premiului publicului la TIFF 2015.

4. Vineri, 29 iulie: FIUL LUI SAUL/ SON OF SAUL (Ungaria), r. László Nemes, cu Urs Rechn, Levente Molnár. Filmul a primit peste 30 de nominalizări şi a câştigat 22 de premii, dintre care, cel mai important este Oscarul pentru Cel mai bun film străin, în 2016. A fost distins cu Marele Premiu al Juriului şi cu Premiul FIPRESCI la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes şi cel mai bun film la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

5. Sâmbătă, 30 iulie: AMY (UK), r. Asif Kapadia – Câştigător al Premiilor Oscar şi BAFTA pentru Cel mai bun documentar în 2016

6. Duminică, 31 iulie: DINCOLO DE CALEA FERATĂ (România), r. Cătălin Mitulescu, cu Alexandru Potocean, Ada Condeescu. Menţiune specială a juriului Karlovy Vary IFF.

Previous Story

Brașov: „ATENȚIE la hotii de buzunare din autobuze. A coborat din 22 la Sanitas si a urcat in 5, unde a incercat iarasi”

Next Story

Brasov: Un hotel şi un restaurant din Germania selectează angajaţi pe care vor să îi plătească cu 2.000 de euro pe lună