Accident Grav între Brașov și Feldioara: Două mașini au fost strivite de două TIR-uri

Last Updated on iulie 1, 2016 Accident grav de circulație pe DN13 între Brașov și Feldioara. Două mașini au fost strivite de două Tir-uri în urmă cu câteva ore.

Mai multe echipaje de pompieri, echipaje de descarcerare, ambulante SMURD, dar si ambulante ale Serviciului Judetean, s-au deplasat imediat la fata locului pentru a acorda primul ajutor, scrie aktual24.ro

accident-610x300

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, în accident sunt implicate trei autoturisme şi două tiruri. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate numărul victimelor, cele trei autoturisme fiind complet strivite, însă se știe că o persoană a murit.

accident3

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a precizat pentru AGERPRES că unul dintre tiruri stătea la semafor, iar în spatele acestuia erau autoturismele care au fost lovite de un alt tir care venea din spate. Autoturismele au fost strivite între cele două tiruri.

Dintr-un autoturism a fost descarcerată o persoană care a murit ulterior. Echipajele de descarcerare ale ISU lucrează în continuare pentru a vedea dacă mai sunt persoane prinse în maşinile strivite. La faţa locului se află trei echipaje SMURD, trei echipaje de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă.

Circulaţia pe DN13 este oprită.

 

Previous Story

Brasov: Animale moarte, saltele și frigidere printre gunoaiele găsite în Canalul Timiș

Next Story

Update.Bilanțul accidentului de astăzi: O persoană a murit și patru au fost rănite. Cum s-a petrecut accidentul: