(Video) Accident BrasoV: Primele IMAGINI de la accidentul în care 3 persoane și un copil au decedat!

Last Updated on iunie 17, 2016 Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în județul Brașov, pe drumul spre Făgăraș. Primele imagini de la accidentul din Brașov, în care un microbuz plin cu copii s-a răsturnat. În urma accidentului au murit patru persoane și alte 22 au fost rănite. La Brașov a fost declanșat planul roșu.

Unul dintre decedați este un copil, ceilalți trei sunt adulți. De asemenea, sunt și 14 răniți. Un adult și un copil primesc îngrijiri medicale sub cod roșu, ceea ce înseamnă că sunt în stare gravă, anunță digi24.ro.

La fața locului s-au deplasat șase ambulanțe și 50 de persoane de la ISU. Traficul a fost întrerupt pe drumul dintre Perșani și Vlădeni, pe DN1 Brașov-Făgăraș, la kilometrul 205, pe o distanță de 200 de metri.

Microbuzul transporta elevi de la Colegiul de Artă Octav Băncilă din Iași și de la Palatul Copiilor din Iași care mergeau la un festival de folclor spre Arad. Potrivit primelor informații, microbuzul era supraîncărcat.

Vezi aici Video postat de Municipiul Codlea pe Youtube.com:

Citeste si:

UPDATE! Accident Brașov. Martor: „Roțile au făcut fum negru, după care autobuzul s-a răsturnat peste parapet”. Vezi ce mai zic martorii:

Autoturismul avea 25 de locuri și autoritățile spun că în vehicul se aflau 27 de persoane.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Așa arată acum! Decor de filme horror! Vezi aici foto:

Next Story

UPDATE! Accident Brașov. Martor: „Roțile au făcut fum negru, după care autobuzul s-a răsturnat peste parapet”. Vezi ce mai zic martorii: