UPDATE! Accident Brașov. Vezi ce au spus Iohannis și Raed Arafat despre tragedie. Atentie Imagini șocante de la ISU:

Last Updated on iunie 17, 2016 Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe drmul dintre Brașov și Făgăraș. Patru oameni au murit și peste 20 au fost răniți după ce un autocar ce transporta copii din Iași spre Arad s-a răsturnat pe DN1

Victimele care au suferit răni mai grave au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar restul la Spitalul de Pediatrie, la Spitalul Militar şi la Spitalul Sfântu Constantin (unitate privată). Una dintre victime este în stare critică spune cei de la adevărul.ro.

Toate cele 26 de victime ale accidetului de la Perşani au ajuns la spital şi au fost examinate de medici. Cinci persoane, un adult şi patru copii au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Copii sunt în stare stabilă, în schimb adultul a suferit fracturi şi traumatisme foarte grave Este în stare critică şi a ajuns direct pe masa de operaţie.

Pentru prima dată de când este președinte, Klaus Iohannis a avut o reacție rapidă la un eveniment emoțional din România. Pe Facebook, Iohannis a scris:
„Am aflat cu tristețe despre accidentul petrecut pe drumul între Brașov și Făgăraș. Sper în însănătoșirea grabnică a tuturor celor răniți și îmi exprim sincere condoleanțe pentru familiile celor care au pierit. Am luat legătura cu autoritățile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecințelor și acordarea ajutorului la fața locului”.

Raed Arafat a declarat la Romania TV, potrivit stiripesurse.ro.:
“Un accident grav cu autocarul. S-a declanşat planul roşu. E un caz mai critic, e în sala de operaţie. Celelalte sunt la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Ăsta este bilanţul din acest moment. Cel aflat în stare gravă nu se pune problema transferului său în Capitală. Erau pregătite echipe medicale de la Floreasca, dar nu trebuie transferat. Nu cred că va fi vorba de o astfel de situaţie.

Vezi imagini de la Accident! Atenție, imagini șocante!

Va fi mai degrabă monitorizat. Nu se impune transferul vreunui caz la Bucureşti. Restul, toţi sunt conştienţi şi cu leziuni foarte uşoare care nu le pot pune viaţa în pericol”

Previous Story

UPDATE! Accident Brașov. Martor: „Roțile au făcut fum negru, după care autobuzul s-a răsturnat peste parapet”. Vezi ce mai zic martorii:

Next Story

Poliţia Braşov spune cum s-a produs accidentul groaznic de ieri. Vezi ce s-a întâmplat cu autocarul: