Sala de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 2 va fi demolată

Last Updated on iunie 1, 2016 Vechea sală de sport a şcolii Şcolii Gimnaziale nr. 2, de pe Bulevardul Saturn, va fi demolată, urmând ca în locul ei să fie construită una care va putea fi utilizată şi pentru desfăşurarea unor competiţii sportive pentru elevi, după modelul celei de la Şcoala Gimnazială nr. 19.

„Săptămâna trecută am primit răspuns din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean la o adresă prin care am solicitat o estimare asupra numărului de elevi de la această şcoală. Am solicitat acest lucru pentru a vedea dacă reabilităm vechea sală de sport, care avea dimensiuni mici, sau investim în construcţia uneia noi, de capacitate mai mare.

sala

Punctul de vedere al inspectoratului este că ar fi de dorit una mai mare, care să satisfacă necesităţile acestei unităţi de învăţământ, având în vedere că va creşte numărul de elevi. Ţinând cont de acest lucru, am dat dispoziţie pentru întocmirea documentaţiei de demolare a sălii vechi şi de realizarea uneia noi, după ce am evaluat realizării unei astfel de construcţii în acel loc”, a declarat primarul Scripcaru, citat de stiri.rttbrasov.ro

Noua sală va avea vestiare pentru elevi şi antrenori, duşuri, birouri pentru profesori, cabinet medical şi un teren de sport multifuncţional, pe care să se poată desfăşura competiţii interşcolare de baschet, volei, fotbal şi gimnastică.

Sala de sport de la Şcoala Gimnazială nr.19 a fost inaugurată în 2007 şi a fost construită printr-un parteneriat dintre municipalitatea braşoveană şi Compania Naţională de Investiţii. Valoarea totală a investiţiei a fost de 1,1 milioane de lei, iar Municipiul Braşov a contribuit cu suma de 150.000 de lei.

Previous Story

La Brașov s-a deschis primul centru privat de transplant renal din România. Vezi cât costă un transplant:

Next Story

Brașov: La loc comanda! Semafoarele vor împânzi din nou străzile orașului. Vezi unde se montează primele