Brașov. Vezi ce au spus brașovenii după ce George Scripcaru a mai câștigat un mandat de primar:

Last Updated on iunie 6, 2016 George Scripcaru a fost reales cu peste 50% dintre brașovenii prezenți la vot chiar dacă acesta are probleme penale. Brașovenii au considerat că orașul se poate dezvolta dacă el mai conduce 4 ani orașul.

Pe Facebook brașovenii au scris: Mariana BinigMariana BinigFelicitari,domnule primar! Aveti ocazia sa duceti la bun sfarsit proiectele incepute sau propuse.Brasovenii si-au aratat increderea in dv.Sper sa aveti ca prioritate construirea aeroportului,care ramane dezideratul regiunii.Va doresc mult succes in acest nou mandat!

Delyutza DelyDelyutza DelyFELICITARI. Domnule Scripcaru sper sa nu ne dejamagiti sa faceti incontinuare lucruri bune si de folos pentru Brasov..
..daca ati stat de vorba cu oamenii inseamna ca stii problemele brasovenilor…..in primu rand luati masuri urgente pentru agentu termic(apa calda) care lipseste mai bine de 2 luni……suntem peste 10 mii de aartamente care stam si suferim din cauza asta ….sper sa puneti asta pe primu plan si sa rezolvati cat mai urgent posibil….cu tot respectu….va doresc mult succes in noul mandat de Primar!
Eugenia Taus Fosta BunceaEugenia Taus Fosta BunceaVa doresc succes, dar vreau si un raspuns la o intrebare pe care o pun de peste 12 ani! CAND VOR ATERIZA SAU VOR DECOLA AVIOANE DE PE AEROPORTUL DIN GHIMBAV? CAND O SA FIE SI BRASOVUL UN ORAS CU POLICLINICI SPITALE SAU CLINICI ASA CA LA CLUJ? MULTUMESC!
Darius Stoian GanciuDarius Stoian Ganciu Hoț dar in comparație cu alti primari(vezi Constanța), asta a facut ceva. Moralitatea nu este o caracteristică a poporului nostru…..din păcate!
Sandor SzeriSandor SzeriFelicitări,succese maxime la tot ce v-ati propus .
Carmen TeleanuCarmen Teleanu În cazul în care e condamnat primarul penal,cred că ar trebui să ocupe locul primarului arestat,cel care e următorul pe lista alegerilor,cu procentul cel mai mare.Cheltuiala Primăriei ar fi foarte mare în cazul când ar trebui reluate alegerile,pentru o ambiție a unui primar penal,inconștient de urmările mofturilor sale.
Valerica OlaruValerica Olaru Felicitării!
Alina DocAlina Doc Felicitari! Brasovenii au ales bine! Dezvoltarea continua! Avem un oras frumos!
Previous Story

Brașov. Vezi ce a declarat George Scripcaru după ce a câștigat alegerile:

Next Story

Brasov. Vezi REZULTATELE finale ale alegerilor de ieri: