Brașov: Poliţia Locală a început să-i alunge pe cerşetorii din oraș

Last Updated on iunie 11, 2016 Poliția locală din Brașov a început să îi alunge pe cerșetorii din oraș, după ce în ultima vreme tot mai mulți au început să „muncească” pe străzile din centru.

Potrivit viceprimarului Braşovului, Ciprian Bucur, într-o singură zi, agenţii de la Poliţia Locală au legitimat 20 persoane care cerşeau în zonele centrale ale oraşului.

„Au fost aplicate 16 sancţiuni. În trei cazuri, pe care le consider cele mai grave, au fost identificate trei persoane adulte, două femei din Teliu şi un bărbat din Rupea, care au venit la cerşit cu copiii. Una dintre persoane avea trei copii, una – patru, iar cealaltă – cinci. Cei trei adulţi, cu tot cu copii, au fost duşi la Secţia 1 de Poliţie, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Bucur, citat de stiri.rttbrasov.ro

El a mai spus că patru dintre cerşetori, inclusiv cei trei adulţi „luaţi pe sus” cu tot cu copii, au fost amendaţi cu sume cuprinse între 100 şi 300 de lei, cea mai mare sancţiune fiind aplicată bărbatului din Rupea (care a adus la Braşov cinci copii).

Cei mai mulţi dintre cerşetori, a mai spus reprezentantul municipalităţii, erau veniţi din localităţile limitrofe.

„Având în vedere creşterea numărului de turişti şi, implicit, tentaţia cerşetorilor de a «profita» de vadul comercial, zona centrală a oraşului va fi monitorizată pe toată perioada verii”, a anunţat Bucur.

Previous Story

Accidente Brașov: 10 victime în două accidente rutiere duse cu ambulanțele la spital!

Next Story

Brasov: Chinezii vor să construiască o fabrică de componente auto