Brasov: 2000 de noi locuri de muncă la Rolem. Fabrica se extinde pe 8 hectare

Last Updated on iunie 2, 2016 Fabrica Rolem din Codlea se extinde motiv pentru care Consiliul Local Codlea a aprobat ieri, la propunerea primarului Cătălin Muntean, iniţierea procedurii prealabile – respectiv oportunitatea identificării şi evaluare a condiţiilor etc. – pentru efectuare a unui schimb imobiliar între municipiul Codlea şi SC Rolem SRL.

Compania are în vedere relocarea fabricii pentru extinderea capacităţii de producţie și crearea a 2.000 de locuri de muncă noi, informează bzb.ro

Răzvan Urdea, directorul Rolem, le-a explicat edililor că uzina este obligată să-şi extindă capacitatea de producţie, motiv pentru care are nevoie de o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi, iar dacă nu se găseşte o soluţie, întreaga uzină va fi mutată în altă localitate, ceea ce duce şi la pierdea unor locuri de muncă pentru codleni.

Relocarea fabricii, care produce ornamente de o înaltă calitate pentru limuzinele BMW şi Mercedes, va avea ca efect înfiinţarea a 2.000 de noi locuri de muncă.

Pe de altă parte, se rezolvă şi discuţiile contradictorii pe tema poluării, directorul Răzvan Urdea precizând că faptul că tehnologia folosită este de ultimă generaţie.

Previous Story

Brașov: La loc comanda! Semafoarele vor împânzi din nou străzile orașului. Vezi unde se montează primele

Next Story

Brasov: Alți doi bărbați ARESTAȚI în cazul profesoarei ucise. Vezi PLANUL ucigașilor: