Aeroportul Brașov: Doi brașoveni au vrut să „fure” numele. Cum ar trebui să se numească oficial totuși Aeroportul?

Last Updated on iunie 1, 2016 Alertă pentru Consiliul Județean. Doi brașoveni au vrut să întregistreze la OSIM numele Aeroportul Braşov-Ghimbav lucru considerat inacceptabil de autoritățile județene. Totuși cum ai vrea să se numească Aeroportul Brașov? Înainte și după construcție?

Doi braşoveni au cerut la OSIM înscrierea numelui Aeroportul Braşov-Ghimbav, însă reprezentanţii OSIM au anunţat autorităţile judeţene, care acum vor organiza un concurs pentru realizarea siglei şi mărcii aeroportului, informează voceatransilvaniei.ro.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Gabor, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o reprezintă va organiza concurs pentru realizarea unei sigle a viitorului aeroport internaţional de la Ghimbav, după ce doi braşoveni au cerut la OSIM înscrierea numelui acestuia ca marcă proprie.

„Zilele trecute, reprezentanţi ai OSIM s-au deplasat la noi şi ne-au înştiinţat că două persoane, cetăţeni din municipiul reşedinţă au cerut înscrierea viitorului aeroport internaţional Braşov-Ghimbav ca marcă proprie.

Eu le mulţumesc celor de la OSIM că s-au deplasat la noi şi ne-au spus, că nu este normal acest lucru, având în vedere că până acum, doar Consiliul Judeţean Braşov s-a implicat în finanţarea acestui obiectiv.

Am făcut un referat după anunţul OSIM-ului şi, în următoarea perioadă, o să realizăm o siglă reprezentativă, în baza căreia să se facă apoi înregistrarea ca şi marcă a aeroportului”, a spus vicepreşedintele CJ Braşov’, citat de Agerpres.

Conform acestuia, CJ va organiza un concurs cu premii, la care să participe arhitecţi şi toţi cei care doresc să se înscrie în vederea realizării siglei aeroportului, o comisie desemnând câştigătorul.

„Consiliul Judeţean va demara un proiect de hotărâre care să susţină toate aceste lucruri”, a afirmat Gabor, precizând că la OSIM s-a blocat orice demers de înregistrare a mărcii aeroportului până când se va realiza sigla acestuia.

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov: Imaginile unui dezastru! Cât ne mai lăsăm păcăliți? Vezi cum arată aeroportul astăzi:

Next Story

La Brașov s-a deschis primul centru privat de transplant renal din România. Vezi cât costă un transplant: