Accident Brasov, în intersecția de la „Patria”

Last Updated on iunie 17, 2016 Două autoturisme s-au ciocnit joi la prânz în intersecția străzilor Castanilor cu 15 Noiembrie. Poliția și salvarea au ajuns la fața locului.

„A fost un accident. Inițial apelul a sunat cu o victimă, iar ambulanța a găsit două victime, coștiente, care prezentau contuzii minore. Acestea au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Brașov, Adriana Palaghiea, pentru mytex.ro.

ewqfgf554545454

(foto: Robert Frunzescu)

Miercuri, un bărbat în vârstă de 49 de ani a juns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Braşov, după ce a fost protagonistul unui accident mai puţin obişnuit în oraş.

Braşoveanul conducea autoturismul pe centura ocolitoare a municipiului Brașov, când, la intersecția cu strada Lânii, acesta a acroșat amenajarea sensului giratoriu din zonă, după care maşina condusă de el a fost proiectată peste o pasarelă și a căzut de la o înălțime de 7 metri lângă drum, potrivit descrierii făcute de comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov și citat de mytex.ro.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate de polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Previous Story

Brasov: Poți vedea România – Albania în Piaţa Sfatului!

Next Story

Aeroportul Brașov: Așa arată acum! Decor de filme horror! Vezi aici foto: