Video Brașov: El este ucigașul profesoarei de sport?! Vezi aici ce spune:

Last Updated on mai 19, 2016 Nepotul profesoarei omorâte și aruncată pe Transfăgărășan a fost dus astăzi de pe Aeroportul Otopeni la Sibiu pentru interogatoriu. El a spus: ” Nu vă privește pe voi. Nu am omorât pe nimeni!”.

Procurorii au luat decizia să-l aresteze pentru 24 de ore iar mâine să-l ducă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

rewgwtg

(foto: oradesibiu.ro)

”Raportat la probele administrate, s-a apreciat că sunt indicii temeinice care duc la bănuiala rezonabilă că fapta a fost săvârşită de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu din data 19 mai, s-a dispus reţinerea suspectului B.M.E. , pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 19.05.2016″,
se arată în comunicatul procurorilor.

Vezi aici Video postat de Live In Sibiu pe Youtube.com:

Potrivit sursei citate, cadavrul femeii a fost găsit în data de 9 mai, „aşezat pe sol, mascat de vegetaţia existentă”.

Previous Story

Accident Brașov: Pieton lovit de un șofer de 83 de ani

Next Story

Video Brașov: Vezi de ce procurorii l-au arestat pe nepotul care a omorât-o pe profesoara de sport. Dovezile procurorilor: