Profesoara din Brașov a fost sugrumată! A fost văzută ultima oară în Piața Sfatului, la un concert! Vezi ce zice raportul medico-legal:

Last Updated on mai 17, 2016 Profesoară de sport de la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov, Viorica Borzoş, ar fi fost ucisă, arată raportul medico-legal. Leziunile din zona gâtului indică faptul că femeia a fost strânsă de gât.

„După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor.

bgbgbee

I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti“, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, citat de adevarul.ro.

Tot raportul medico legal arată că femeia a fost ucisă aproximativ cu două zile înainte de a fi găsită luni, 9 mai în judeţul Sibiu.

Viorica Borzoş a fost văzut ultima dată în viaţă sâmbăta trecută la un concert în Piaţa Sfatului din Braşov. Era, se pare, însoţită de un bărbat.

Anchetatorii bănuiesc că profesoara a fost ucisă în altă parte şi apoi trupul ei a fost aruncat pe marginea drumului. Potrivit procurorilor din Sibiu, ancheta este în stadiu incipient şi deocamdată nu a fost reţinut niciun suspect.

Trupul profesoarei este încă la morga din Sibiu, deoarece nicio o rudă nu a cerut eliberarea cadavrului.

Previous Story

Brașov: Mai mulți gunoieri au găsit o geanta cu 1.000 de dolari si telefoane pe o banca. Vezi ce au făcut cu ea

Next Story

Brașov: FĂRĂ Bisericuță la Spitalul Județean. Vezi ce vor să construiască acolo: