Cătălin Leonte: „Când voi fi primar al Brașovului nu voi face lucruri ilegale pentru ca vreau sa imi petrec viata alaturi de familie si sa imi vad cele 3 fiice crescand”

Last Updated on mai 31, 2016 Cătălin Leonte, candidat independent la Primăria Brașov,  a scris pe pagina sa de Facebook că nu se va implica în lucruri ilegale când va fi ales primar deoarece vrea să își petreacă viața  alături de familie și să își vadă cele trei fiice crescand.

Pe Facebook, Catalin LeonteCatalin Leonte a scris: Ce pot sa va rog insa este sa nu votati listele pe care se afla oameni cercetati, condamnati sau a caror probitate morala este indoielnica. Asta trebuie sa se termine…

George LazarGeorge Lazar Cercetat nu înseamnă VINOVAT. Așa și dvs. ați putea fi cercetat dacă cineva vrea să vă facă rău. Prezumția de nevinovăție rămâne în picioare chiar dacă niște PROCURORI, plătiți cu peste 100 de milioane lei lunar, de 2 ori mai bine decât un primar, vă acuză… Știați că procurorii n-au nicio răspundere, ca nu există o lege a răspunderii pentru ei, ca nu plătesc dacă greșesc? Vine un procuror rău intenționat… Credeți că aveți vreo șansă să rămâneți nepătat?

Catalin LeonteCatalin Leonte George Lazar cu siguranta am pentru ca vreau sa imi petrec viata alaturi de familie si sa imi vad cele 3 fiice crescand. Eu nu am zis vinovat insa cred ca cineva cercetat poate sta pe margine pana se lamuresc lucrurile iar cand zic vinovat am proprietatea cuvintelor, pe liste exista oameni cu condamnari definitive.
Previous Story

Brasov: Absolvenții de liceu, noii șoferi pe autobuzele RAT. Vezi ce li se pregătește:

Next Story

Un nou cutremur în Brașov! Vezi ce putere a avut: