Brașov: O cunoscută profesoară de liceu, UCISĂ ȘI ABANDONATĂ pe Transfăgărășan

Last Updated on mai 15, 2016 Crimă îngrozitoare! Zilele trecute a fost găsit pe Transfăgărășan, la granița cu județul Sibiu, trupul plin de lovituri a unei cunoscute profesoare din Brașov.

Descoperirea șocantă a făcut-o un muncitor de la compania de drumuri, care a alertat imediat autoritățile, informează libertatea.ro.

bgbgbee

Polițiștii veniți la fața locului au găsit alături de trupul neînsuflețit și actele victimei și încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.

Nici un suspect nu a fost reținut încă în acest caz, însă apropiații femeii îl bănuiesc de crimă pe un nepot despre care dascălul s-ar fi plâns că o amenință.

Viorica Borzoș era profesoară de sport la colegiul ”Remus Răduleț” din Brașov. Era unul dintre cei mai iubiți dascali, cu o vechime de peste 20 de ani. Vestea decesului ei a picat ca un trăsnet în comunitate.

Potrivit apropiaților, Viorica avea grijă de o mătușă de 98 de ani. Zilnic mergea la ea, îi făcea curățenie, îi gătea și îi plătea facturile. Vecinii spun că bătrâna avea la Bran o casă și terenuri la care jinduia și un nepot. Bărbatul se temea că averea va fi moștenită de profesoara de sport și de aici ar fi început neînțelegerile dintre ei.

Un nepot o amenința

”S-a plâns unor colegi că ar avea o problema cu un nepot. Parcă a spus unora că se teme de acest nepot, ca a mai spart ușa, că a mai chemat SMURD-ul s-o ia pe mătușa respectivă, că ea se teme că se și droghează, că are mintea tulburată”, a declarat Ioan Buksa, directorul Colegiului Remus Răduleț.

Cunoscuții spun că nepotul care îi trimitea adesea mesaje de amenințare este plecat în Italia.

Colegii profesoarei au pus un mesaj de condoleanţe pe site-ul Colegiului Remus Răduleţ.

”Cu lacrimi în ochi şi adâncă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a celei ce a fost colega şi prietena noastra Borzoş Viorica, profesor de Educaţie Fizică şi Sport.

D-na profesoară a activat în unitatea noastra de învăţământ mai bine de 20 de ani – timp în care a îndrumat şi îndrăgit generaţii întregi de elevi.

În deosebitul său respect faţă de meseria pe care o practica doamna profesoară a dat dovada de iscusinţă, talent, răbdare şi multă dăruire, făcând o pasiune pentru munca cu copiii. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Previous Story

Accident Brașov: Altă mașină răsturnată! Șoferul a fugit, lăsând autoturismul așa

Next Story

Brașov: Restricții de circulație astăzi pentru Crosul Culorilor