Brasov: Intrare gratuită pentru copii de 1 iunie la Grădina Zoologică

Last Updated on mai 26, 2016

Copii care vizitează Grădina Zoologică din Brașov pe data de 1 iunie vor avea accesul gratuit. În plus, reprezentanții Grădinii Zoologice , în parteneriat cu Primăria Brașov și cu Asociația „Prietenii Grădinii Zoologice Brașov” pregătesc activități de neuitat pentru aceștia.
Este vorba despre a doua ediție a evenimentului „Jocurile copilăriei”, care va avea loc de Ziua Copilului, între orele 11.00 și 19.00.
„În plus față de anul trecut, avem jocuri și competiții sportive care vor fi premiate cu diplome de participare și cu dulciuri de la Zoofetărie (n.r. cofetăria Grădinii Zoologice). O altă surpriză, de care se vor bucura și însoțitorii copiilor, o reprezintă noile exemplare despre care v-am spus săptămâna trecută că vor sosi la Brașov, respectiv doi lei albi, doi tigri bengalezi albi și două cămile”, a declarat directorul Grădinii Zoologice Brașov, Alin Pînzaru, pentru mytex.ro
Intrarea va fi gratuită pentru copiii sub 14 ani. Studenții și copiii trecuți de 14 ani vor plăti 5 lei intrarea, iar pentru adulți biletul va costa 10 lei.
Micuții cu înclinații artistice vor putea desena pe asfalt, pe Aleea artiștilor, unde vor avea parte și de facepainting. Totodată, vor avea ocazia să-și dea frâu creativității pe Aleea meșteșugarilor (unde vor avea parte de hârtie creponată, decupaje etc.). În fine, copiii care vor să-și consume din energie vor putea participa la jocuri și competiții sportive, pe Aleea sportivilor.
Previous Story

Aeroportul Brașov: Covasna vrea să investească 6 milioane de euro în construcție! Rămân și ei fără bani? Brașovul a pierdut deja 24 de milioane de euro

Next Story

Brasov: Foc la hotel! 120 de turisti evacuati!