Brașov: Dragoste ANULATĂ de un judecător. Mari si Giani sunt disperați

Last Updated on mai 18, 2016 O brașoveancă de 39 de ani și un pakistanez cu 13 ani mai tânăr s-au căsătorit, dar statul vrea să îi despartă. Deși aceștia spun că se iubesc, o anchetă a oficiului pentru imigrări a stabilită că cei doi s-au căsătorit din interes, pentru ca bărbatul să obțină cetățenia română.

Mari si Giani, cum isi spune pakistanezul, s-au cunoscut si s-au indragostit pe Facebook, desi nu vorbeau aceeasi limba. S-au bazat insa pe traducerile online. S-au vazut fata in fata dupa 2 ani, in 2015. Iar dupa cateva luni s-au si casatorit, scrie stirileprotv.ro.

revrrtwrtwg

Oficiul roman pentru imigrari a stabilit însă ca cei doi s-au casatorit din convenienta. Verificarile facute imediat dupa nunta aratau ca cei doi soti dormeau separat si nici nu se cunosteau prea bine.

“Nu vorbeau limba comuna, nu locuiau la adresa declarata, s-a constatat si neconcordanta in declaratiile lor”, a declarat comisarul sef Gabriel Rasinar, Seful Serviciului pentru Imigrari Brasov.

Ingroziti de ziua despartirii, cei doi soti sunt gata sa demonstreze lumii intregi ca au o viata de familie armonioasa si raspund la intrebari intime separat.

Solutia instantei nu poate fi insa contestata. Giani ar putea pleca in Grecia, unde a lucrat timp de 8 ani, dar nu vrea nici in ruptul capului s-o paraseasca pe Mari.

Previous Story

Brașov: În mall-ul Coresi se deschide un restaurant chinezesc! Vezi ce poți servi:

Next Story

Video Brașov: INCENDIU puternic lângă Maternitate!