Accidente Brașov: Ambulanță care transporta o gravidă lovită de o mașină. Motociclist lovit de un autoturism. Este doar ora 12. Ce mai urmează?

Last Updated on mai 6, 2016 Până la această oră, în Brașov au avut loc două accidente. O ambulanță care transporta o gravidă a fost lovită de o mașină iar un motociclist a fost lovit de un autoturism.

În această dimineață, pe strada Lungă, a avut loc un accident între un autoturism și o ambulanță care transporta o gravidă la maternitate, anunță mytex.ro.

Accidentul care ar fi avut loc la interesecția străzii Morii cu strada Carierei a făcut două victime, dintre care una a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare, a relatat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

„Ambulanța transporta o gravidă și am înțeles că s-a tamponat cu un autoturism. La locul accidentul s-a deplasat un echipaj cu medic de la ambulanță și un echipaj cu medic de la SMURD. Echipajul de la ambulanță a preluat gravida pentru a o transporta la maternitate, iar echipajul de la SMURD a preluat o persoană din autoturism. Colegii sunt bine, alte probleme nu sunt, în schimb mașina nu este funcțională. Gravida este bine”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Brașov, Adriana Palaghiea.

Tot în această dimineață, la ora 7.40, un șofer în vârstă de 27 de ani, care ieșea de pe o stradă, din spatele magazinului Onix, nu a acordat prioritate unui motociclist în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. Din fericire, motociclistul nu are răni grave, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Liviu Naghi, citat de mytex.ro.

Amintim, că un motociclist a fost accidentat ușor în cursul dimineții de astăzi, vineri, pe Bulevardul Griviței, după ce s-a tamponat cu un autoturism.

„Este vorba despre un motociclist lovit de un autoturism, ușor rănit, fără probleme grave”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, în cursul dimineții.

Previous Story

Încep Zilele Brașovului. Junii te invită astăzi în Piața Unirii la „Aruncatu-n ţol”. Vezi aici programul de vineri:

Next Story

Brașov: UPDATE! Individul care a tăiat cauciucurile de la mașini și-a recunoscut fapta! Vezi ce îți recomandă cel care a filmat distrugerile: