Brașov: Târg de Joburi în … Avantgarden3​ organizat de Maurer Imobiliare

Last Updated on mai 21, 2016 Brașovenii aflați în căutarea unui loc de muncă își pot găsi un job la târgul organizat de , cel mai mare dezvoltator din centru țării. Târgul de Joburi, un eveniment dedicat studenților și persoanelor care sunt în căutare de noi locuri de muncă, va fi organizat în cartierul Avangarden3 Brașov.

Pentru că Maurer Imobiliare se află în topul preferințelor clienților în materie de locuințe, conducerea companiei a decis ca firma să se implice și în formarea societății și să aducă tânăra generație față în față cu angajatori de top, anunță angajatorulmeu.ro.

ewdweedwfew

Astfel, la Târgul de Joburi programat pe 2 iunie, de la orele 11, vor participa principalele companii din domenii de activitate diverse, precum domeniul bancar, industrial, farma sau textil.

Multe dintre companiile care au confirmat prezența la eveniment fac parte din Clubul Economic German (DWK), organizație în care activează și Maurer Imobiliare. De asemenea, vor sta de vorbă cu candidații reprezentanți ai unor companii din retail, din domeniul bancar, farma, companii locale de IT, dar și din domeniul hotelier.

Organizatorii se așteaptă ca la târg să participe câteva sute de studenți, mai ales că sunt atinse toate domeniile educaționale studiate la Universitatea Transilvania. Târgul de Joburi face parte din campania Zilele Avantgarden3 2016, programată între 30 mai și 5 iunie, în comunitatea ridicată de Maurer Imobiliare.

Previous Story

Junii Brașovului te invită la jocul strămoşesc de la Şargu

Next Story

Brașov: Profesoara de sport a fost înmormântată, nepotul a fost arestat pentru 30 de zile