Video Brașov: Curse ca-n filme pe urmele a 4 hoti care au jefuit o locuinta. S-au tras 9 focuri de arma

Last Updated on aprilie 13, 2016 O urmărire ca în filme a avut loc pe un drum național care leagă județul Brașov de Covasna. Polițiștii au urmărit patru suspecți pe o distanță de 20 de kilometri. Acestia au reușit sa treaca de mai multe filtre și au oprit abia dupa ce asupra masinii lor s-au tras 9 focuri de arma.

Trei dintre ei s-au predat, dar al patrulea – o femeie – a reusit sa isi piarda urma pe ulitele satului Lunca Calnicului. Cei patru sunt acuzati ca jefuisera locuinta unui barbat din Covasna, informează stirileprotv.ro

Indivizii aflati in masina urmarita de politisti, doi barbati si doua femei, sunt suspectati ca ar fi inselat un batran din Targu Secuiesc si i-ar fi furat 5000 de lei din casa.

Nicoleta Marin, purtator de cuvant IPJ Covasna: “Un barbat din Targu Secuiesc ne-a sesizat azi dimineata ca un grup de persoane i-au sustras o suma de bani si comunicandu-ne in acelasi timp ca acestia au plecat la bordul unei masini.”

[ads2]

Vezi aici Video:

Politistii au reusit sa ii incatuseze doar pe trei dintre suspecti. In invalmaseala, o femeie a reusit sa se faca nevazuta iar anchetatorii au pus pe urmele ei un caine dresat.

Anchetatorii au reusit sa recupereze o parte din banii furati. In momentul capturarii, un suspect i-a aruncat pe jos. Femeia retinuta ascunsese si ea in sutien partea ei de prada.

Previous Story

Brașov: Este de ajuns? Limitatoarele de viteză înlocuite cu semafoare cu buton și sistem antiderapant (proiect pilot)

Next Story

Brașovul te invită la Parada Junilor, duminică 8 mai. Nu ai voie să lipsești :)