Cătălin Leonte: „Schimbarea la Braşov începe aici, acum, în prezenţa noastră. Noi vom închide toate schemele de spoliere a Braşovului”

Last Updated on aprilie 12, 2016 Spre deosebire de PNL Brașov, PSD dă semne de înnoire. Astfel, Constantin Niță și-a prezentat demisia din funcția de președinte a organizației iar puterea sa a fost pur și simplu luată de conducerea de la București și predată lui Mihai Mohaci și Cătălin Leonte.
La PNL Brașov George Scripcaru s-a retras din funcția de președinte al organizației dar continuă să facă jocurile impunând chiar candidatul său preferat, Adrian Gabor. Conducerea PNL Brașov chiar îl laudă pe Scripcaru chiar dacă acesta este judecat pentru luare de mită.

Astăzi, la PSD Brașov, a fost oficializată candidatura lui Cătălin Leonte la primăria Brașov în locul lui Răzvan Popa pe care-l acuză că face jocurile lui George Scripcaru.

ytyytytyt

„Deciziile luate la nivel central sunt asumate. Sondajele pe care le-a studiat Bucureştiul cu privire la ceea ce se întâmplă pe plan politic la Braşov au arătat că echipa Niţă-Popa ar favoriza candidatura actualei administraţii Scripcaru-Gabor. Acesta este motivul pentru care am fost noi aleşi”, a declarat Mihai Mohaci în conferinţa de presă susţinută azi la sediul PSD Braşov, potrivit mytex.ro.

Cătălin Leonte: „Schimbarea la Braşov începe aici, acum, în prezenţa noastră. Noi vom închide toate schemele de spoliere a Braşovului. De aceea am venit înapoi la PSD, ca să scoatem Braşovul din tentaculele acestei caracatiţe. Misiunea mea este să reformez totul în partid, pe principiul onestităţii şi al transparenţei. Vom face un refresh al listelor cu candidaţii la primării şi la consilii pentru a intra în cursa alegerilor locale din iunie.

[ads2]

Este esenţial să spun că Braşovul a fost captiv intereselor transpartinice, caracterizat prin favorizarea prietenilor/apropiaţilor de această grupare economică transpartinică (…) Nu e normal ca acelelaşi firme, întâmplător, să facă sensuri giratorii cu 100.000 de lei, când se puteau fi făcute cu 30.000 de lei. Nu întâmplător asfaltarea costă 450 de lei metrul cub, şi nu 110 lei, cât costă în alte părţi”.

Până la această oră liberalii nu au comentat acuzațiile aduse de cei de la PSD Brașov.

Previous Story

Brașov: Maraton în Piața Sfatului pentru mai multe categorii de vârstă

Next Story

Brașov: Este de ajuns? Limitatoarele de viteză înlocuite cu semafoare cu buton și sistem antiderapant (proiect pilot)