Brasov: Spitalul Județean mutat sub Tâmpa?

Last Updated on aprilie 28, 2016 Complexul Agrement ar putea fi transformat în spital în urma unei propuneri făcute ieri, în timpul şedinţei de plen a CJ Braşov, când s-a pus problema găsirii de spaţii în care să fie mutate secţiile din corpul B al Spitalului Judeţean, eliberat pentru renovare.

Având în vedere că în scurt timp vor începe lucrările de modernizare a Corpului B al Spitalului Clinic Judeţean Braşov, administraţia judeţeană caută soluţii pentru mutarea unor secţii în perioada desfăşurării şantierului, informează bzb.rorewerwgwwgt

„La pavilioanele Astra şi Tractorul ar urma să se mute unele secţii, astfel că aici va fi nevoie de o reorganizare a spaţiului.

 

În aceste imobile funcţionează acum şi secţii de recuperare ale Spitalului Judeţean. După începerea lucrărilor la Corpul B şi mutarea secţiilor, cred că s-ar putea analiza posibilitatea ca partea de recuperare din cele două pavilioane să fie mutate la Complexul Agrement, care acum este în conservare.

Dacă s-ar întâmpla acest lucru, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov ar fi spitalul public din România cu cea mai modernă bază de recuperare”, a explicat directorul executiv al Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu.

El a mai spus că în perioada efectuării lucrărilor de modernizare de la Spitalul Judeţean, Unitatea de Primiri Urgenţe se va muta în fosta Policlinică. Pascu a afirmat că aceste relocări trebuie să se producă în cel mai scurt timp posibil.
Reamintim că Baza sportivă Agrement a fost închisă anul trecut, iar Consilprest a renunţat la administrarea ei. Administraţia judeţeană a încercat să o închirieze unui operator privat, însă nu au fost primite oferte.

Previous Story

Familie din Brașov disperată: Mama lor, dusă cu ambulanța la spital, a fost lăsată să plece acasă singură. Femeia are 72 de ani și este bolnavă de Alhzeimer

Next Story

5 Motive pentru care NU se va construi Aeroportul Brașov! Vezi și cine sunt vinovați: