Brasov: George Scripcaru CANDIDEAZĂ pentru un nou mandat! Vanghelie și Piedone, modele pentru brașoveni?

Last Updated on aprilie 24, 2016 Primarul George Scripcaru și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la Primăria Brașov.  El a fost astăzi la Biroul Electoral Municipal unde a depus aproximativ 9.500 de semnături. Va candida ca independent.

Brașovul are astfel șansa să intre în istoria României alături de alte orașe care-și aleg un primar arestat pentru luare de mită.

Foarte mulți brașoveni și-au exprimat dorința de a-l mai vota odată pe principiul a făcut ceva pentru oraș, exact principiul celor din Ferentari care-l vor vota pe Marian Vanghelie. Marian Vanghelie a fost arestat mai multe zile pentru fapte de corupție dar bucureștenii din sectorul 5 nu vor să audă de așa ceva.

ytyjyjyjty

Un model pentru mulți brașoveni este și primarul Piedone care candidează pentru un nou mandat chiar dacă la el, în sectorul în care era primar, 64 de persoane au murit pentru că a dat autorizație ilegal clubului Colectiv.

Cu astfel de modele brașovenii nu vor construi niciodată Aeroportul. Niciun investitor serios nu va veni să bage bani aici când Scripcaru a fost arestat pentru luare de mită.

[quads id=”2″]

Nici premierul Cioloș nu se va implica în construcție atâta timp cât brașovenii votează un primar arestat pentru mită. Încă de la începutul mandatului de premier, acesta a spus că vrea să facă o altfel de administrație în care corupții nu au ce căuta.

Iar dacă brașovenii îl vor alege din nou pe Scripcaru chiar nu mai au nici un motiv să strige la București că nu ne dau bani. În politica mare hoții sunt băgați la pușcărie nu avansați în funcție.

Se pare că este greu de votat între candidați cinstiți și candidați corecți. Adrian Gabor, candidatul PNL, Cătălin Leonte, independent, și Adrian Atomei, ALDE, nu au fost implicați în scandaluri de corupție, nu au fost arestați pentru luare de mită.

Merită și ei o șansă?

Previous Story

Brașov: S-a redeschis Canionul 7 Scări. Vezi cât este tariful de intrare:

Next Story

Accident Brașov: Alt pieton lovit pe trecere! O femeie în vîrstă