Brașov: Ești de acord cu Mall-ul de la Hidromecanica? „In toata lumea civilizata mallurile sunt la periferia oraselor! Îi omorati pe majoritatea comerciantilor din centrul vechi!”

Last Updated on aprilie 2, 2016 Consiliul Local a avizat construcția unui mall pe lacul fostei uzine Hidromecanica. Proprietarii complexului comercial se laudă că vor construi o terasă uriașă cu vedere spre munții Carpați. Este însă locul perfect pentru un mall?

Pe contul său de Facebook Mihai Ciubotaru a scris: Consiliul Local Brasov sub obladuire neoconservatoare a mai reusit o nazbatie de proportii…aprobarea unui supermall de 45.000 de metri patrati, la doar doi pasi de centrul istoric, in zona Hidromecanica.

Felicitari. Stimati domni veti reusi cu proiectul asta sa ii omorati pe majoritatea comerciantilor din centrul vechi!!! Centrul vechi si zona Hidromecanoca trebuiau sa se completeze…cam asta a fost dintotdeauna gandirea: centrul vechi cu comert si horeca, zona Hidromecanica centru financiar bancar, spatii de birouri… In toata lumea civilizata cutiile de tabla/mallurile sunt la periferia oraselor!!!

[ads2]

II compatimesc pe cei care o sa trebuiasca sa rezolve problemele de trafic in buricul targului.

Teren pentru noul spital?? iata, una dintre solutiile posibile a fost compromisa…si multe, multe altele..Inca odata felicitari.

Previous Story

Brașov. Ne mor Castanii! Sunt atacați mortal de molia minieră. Din 1948 avem o facultate de Silvicultură şi Exploatări Forestiere. Chiar nu pot rezolva problema?

Next Story

Accidente Brașov: 2 persoane lovite de tren, în două locuri diferite