Accident Brasov: Bătrân lovit pe trecerea de pietoni! Soția a scăpat ca prin minune!

Last Updated on aprilie 8, 2016 Polițiști, Primărie și alte instituții se agită să facă circulația din oraș cât mai sigură dar mai apare câte un șofer care uită/nu au învățat regulile de circulație.

Ieri seară, în jurul orelor 19.30, pe trecerea de pietoni de la magazinul Lidl din Tractorul, o şoferiţă nu a găsit nimic suspect că un autobuz oprise să dea prioritate pietonilor pe prima bandă şi a continuat să bage viteză pe a doua bandă, informează bzb.ro. Evident, l-a accidentat pe un bătrân care tocmai traversa strada pe trecerea de pietoni şi care va avea nevoie de destule zile de spitalizare. Bărbatul era însoţit de soţie, care a scăpat ca prin minune.

gwtgtwgwtwt

Potrivit martorilor, şoferiţa era tânără, până în 30 de ani, şi nu a reuşit să oprească maşina decât după circa 25 de metri.

[ads2]

Poate că Poliția, în loc să meargă la grădinițe să explice copiilor cum să traverseze strada, ar trebui să includă la testarea pentru obținerea carnetului auto, la proba de oraș, un nou test: cum să acționezi la trecerea de pietoni dar mai ales când mașina de pe banda 1 a oprit.

Previous Story

Șoferii RAT Brașov au învățat cum să ajute persoanele cu dizabilități locomotorii să călătorească cu autobuzele sau troleibuzele

Next Story

Brașov: Marţi va fi hotărâtă soarta trecerii de pietoni pe care au murit două femei. Crezi că ar trebui desființată?