Brasov: Constantin Niţă se retrage din PSD. Renunță la toate funcțiile județene și naționale!

Last Updated on martie 26, 2016 Constantin Niță a anunțat în această dimineață că se retrage de la conducerea PSD Brașov începînd cu data de 4 aprilie 2016.

În același timp, Niţă va renunța și la celelalte funcții deținute în Partidul Social Democrat, la nivel central. Constantin Niță a declarat că nu va mai candida nici ca deputat în Parlamentul României la alegerile din toamna acestui an. Anunțul privind retragerea a fost făcut în cadrul unei ședințe interne a partidului, informează monitorulexpres.ro.

ljkhngbvcxz

„Doresc să le mulțumesc colegilor din Organizația Județeană Brașov alături de care am lucrat în acești ani. De asemenea, am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România, un partid care a scris istorie, cu momente extraordinare, dar și perioade mai puțin bune. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei, să contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure României o poziție favorablă pe plan extern, dar și o dezvoltare în beneficiul companiilor românești, a românilor în special.

De asemenea, mulțumesc tuturor colaboratorilor externi – reprezentanți ai diferitelor instituții și asociații, ai mediului de afaceri, ai presei naționale și locale”, a transmis Constantin Niţă prin intermediul unui comunicat de presă

Previous Story

Video Brasov: Intervenție cu ELICOPTERUL la biserica din Cristian

Next Story

Brasov. Polițistul Marian Godina: „EU NU VOI FI NICIODATĂ LOVIT PE TRECERE!” Vezi aici de ce: