Brasov: Veste bună pentru Iulia, tânăra lovită pe trecerea de pietoni

Last Updated on martie 21, 2016 Veste bună pentru Iulia, tânăra din Cristian lovită pe trecerea de pietoni. Autoritățile locale au fost în sfârșit de acord să-i emită pașaportul pentru a fi transportată la o clinică din străinătate.
„Am obtinut pasaportul si de acum incep demersurile pentru Israel la Centrul Internațional de Reabilitare Levinstein” a spus Laurentiu Ganea, sotul Iuliei.

Acesta a spus zilele trecute ca a gasit o clinica in Israel, gata sa o primeasca pentru recuperare, insa nu poate sa plece cu pacienta din tara, pentru ca aceasta nu are pasaport. Iar autoritatile romane nu sunt dispuse sa elibereze usor documentul.

rgrgrgrqqrvfvvrre

„Am inteles ca nu vor sa ma sprijine financiar cu deplasarea in strainatate din motive absurde pe care nu le comentez dar vad ca nu sunt lasat nici sa-mi reprezit sotia in interesele medicale cu toate ca detin un document eliberat de judecatoria brasov in care sunt desemnat sa_i reprezint interesele” a spus Laurentiu Ganea pe pagina de Facebook Orice pentru viata Iuliei.

Cine doreste si poate sa o ajute pe IULIA, o pot face donand in contul BCR RO25RNCB0318029686080001 pe numele sotului ei, Laurentiu Florin Ganea.

Previous Story

Video Brașov: 100 de lei cu taxiul de la Gară pana la Aro. „Da, este în centrul vechi”

Next Story

Brașov: Se poate! Zebra care luminează pietonii