Brașov: Polițistul Marian Godină îl lovește dur pe fostul său șef. De data aceasta cu DNA-ul

Last Updated on martie 25, 2016 Lovitură dură pentru fostul șef al lui Marian Godina, Ioan Aron. DNA  s-a autosesizat și a preluat dosarul de trafic de influență de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

În luna februarie Corpul de Control al ministrului de Interne s-a deplasat de urgență la Brașov după ce a izbucnit scandalul Godină. Șeful polițistului, la rugămintea șefei de la Crucea Roșie Brașov, Luana Minea,  l-a mustrat și a făcut presiuni deoarece Marian Godină a îndrăznit să-i ia carnetul șoferului care conducea mașina șefei de la Crucea Roșie.

dsfgfhjkuty

Corpul de Control a întocmit un raport pe care l-a trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. După raport, șeful polițistului s-a pensionat iar șefa de la Crucea Roșie și-a dat demisia.

[ads2]

Procurorii DNA Brașov efectuează acte de urmărire penală in rem, față de faptă, pentru lămurirea situației și stabilirea eventualelor răspunderi referitoare la suspiciunile de abuz în serviciu, informează digi24.ro. În această fază procedurală nu exista însă nicio persoană care să aibă calitatea de suspect sau inculpat.

Previous Story

Brașov: „Biroul Unic de Autorizare. Să lucrăm simplu şi eficient. Inclusiv pentru pensionari”, Cătălin Leonte

Next Story

Video Brasov: Intervenție cu ELICOPTERUL la biserica din Cristian