Brasov: Esti de acord? Andrei Roşu, omul recordurilor, să fie declarat cetăţean de onoare al Braşovului?

Last Updated on martie 18, 2016

Andrei Roșu, omul recordurilor, este propus de centrul RSC „Acţionăm Responsabil”, să fie declarat cetățean de onoare al Brașovului. „Credem că braşovenii merită să îl cunoască mai bine şi chiar să îl cinstească”, spun reprezentanţii „Acţionăm Responsabil”.

Andrei Roșu a doborât mai multe recorduri naționale, iar în 2012 a reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor după ce a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente.

rosu

El a fost și primul român care a reuşit vreodată să termine un ultratriatlon, în 2013 în Mexic. A câştigat competiţia cu un timp de aproape 50 de ore, după ce a înnotat 11,4 kilometri, a mers cu bicicleta 540 de kilometri şi a alergat alţi 126,6 kilometri.

Andrei Roşu a mai alergat la maratonul Australiei, la Eurasia Marathon, Antarctica Ice Marathon, Maratonul Sahara, Everest Marathon, dar şi în curse din Noua Zeelandă şi Brazilia.

Este primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, în cursa Enduroman de 470 de kilometri, iar zilele acestea participă la Ultramaratonul de 566 de kilometri de la Cercul Polar.

Previous Story

Avantgarden3 Brașov organizează o vânătoare de comori în cartier. Vezi ce poți câștiga:

Next Story

Brașov: Situatie dramatica pentru Iulia, tanara gravida lovita pe trecere. Din motive … birocratice