Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov: Din 7 martie începe luna curăţeniei

Brașov: Din 7 martie începe luna curăţeniei

Last Updated on martie 2, 2016 Începând cu data de 7 martie în Brașov va începe curățenia de primăvară pe domeniul public și privat, în toate cartierele. Anul acesta acțiunea începe mai devreme pentru ca orașul să fie pregătit de Paștele Catolic care va avea loc pe 27 martie.

„Având în vedere că Paştele Catolic va fi anul acesta mult mai devreme decât cel ortodox, în 27 martie, vom începe campania de curăţenie de săptămâna viitoare şi o vom încheia înainte de Paştele Ortodox (1 mai – n.red.). În următoarele 2-3 săptămâni ne vom concentra în zonele lăcaşelor de cult ale confesiunilor care sărbătoresc Paştele la sfârşitul acestei luni, iar începând cu 21 martie vom intra şi în interiorul cartierelor.

frfefe878umumu

Tot de la această dată, am dat dispoziţie să se amplaseze şi containerele de 8 metri cubi pentru depozitarea deşeurilor rezultate în urma curăţeniei de primăvară din locuinţe. Invităm toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) ca în perioada 7 martie – sfârşitul lunii aprilie să contribuie la realizarea curăţeniei în municipiu, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor şi a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit şi a celor cu altă destinaţie”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru, citat de bzb.ro

[ads2]

Toţi cetăţenii care doresc să renunţe la obiectele casnice care nu mai prezintă utilitate sau fac curăţenie generală şi doresc să se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decât deşeuri menajere, o pot face în locuri special amenajate la platformele de gunoi sau în containerele de culoare portocalie dispuse pe domeniul public începând cu data de 21 martie.

Previous Story

Brașov. FELICITĂRI! Drăgușul a fos desemnat capitala culturală a României rurale

Next Story

SONDAJ! Cine va fi primarul Brașovului din 2016? Votează aici: