Brasov: Percheziții la Spitalul Județean. Vizat ar fi un medic ortoped. La câteva luni de la prinderea în flagrant pentru luare de mită a doctorului Marius Nica

Last Updated on februarie 11, 2016 Astăzi au avut loc percheziții la Spitalul Județean și în alte 3 locații într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de un milion lei.
Poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de aducere, persoanele depistate urmînd să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare vizat ar fi medicul ortoped Dumitru Petrescu.

Procurorii şi poliţiştii au percheziţionat şi locuinţa medicului ortoped Dumitru Petrescu de pe strada Cuza Vodă şi cabinetul privat al acestuia, de unde au plecat, de asemenea cu zeci de dosare cu documente. Deocamdată, nu a fost reţinută nicio persoană în acest dosar şi nici nu au fost conturate acuzaţii, ancheta fiind în plină desfăşurare, spun cei de la Monitorul Expres.

Dosarul este coordonat de procurori ai Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov.

deddedede

Secția de ortopedia a spitalului Județean a fost ținta unui scandal în august 2015 când doctorul Marius Nica a fost prins în flagrant când primea 900 de lei de la un investigator sub acoperire, pentru o intervenție chirurgicală.

[ads2]

În același dosar, o colega a sa, medic anestezist, a fost prinsă cu 200 de lei mita. Din sumele de bani pretinse, medicul le spunea investigatorilor că o parte va reveni medicilor anesteziști și promitea ca va discuta cu aceștia “ca să iasă bine”.

Previous Story

Brasov: Târgul Internaţional de Carte şi Muzică – Libris la la Braşov Business Park

Next Story

Brasov: 6 motive să poți călători în timp la Piața Sfatului