Brașov: Vin alegerile. Un grup de iniţiativă vrea să reia „Cerbul de Aur“

Last Updated on februarie 24, 2016 2016 este un an electoral. Avem alegeri locale și parlamentare. Cum actualul primar George Scripcaru ezită să candideze au apărut noi doritori dar cu vechile promisiuni: Aeroport, Cerbul de Aur, telegondolă prin oraș sau autostradă.
Monitorul Expres ne aduce la cunoștință acțiunea unui grup de iniţiativă care vrea să formeze Fundaţia „Cerbul de Aur“. Grupul cere televiziunii Române să îşi dea acordul pentru realizarea uznui parteneriat în vederea organizării festivalului, în perioada 25 – 28 august 2016 sau 01 – 14 septembrie.

„Am format un comitet de iniţiativă ce are ca scop înfiinţarea Fundaţiei Cerbul de Aur. Demersurile legale pentru înfiinţarea acesteia au fost deja realizate. Scopul acestei Fundaţii este organizarea la Braşov în parteneriat cu TVR şi municipiul Braşov a acestui frumos festival.

Prin urmare, vă adresăm respectuos rugămintea să ne comunicaţi dacă în acest an TVR a iniţiat demersuri pentru organizarea festivalului şi dacă în bugetul TVR pentru anul 2016 sînt prevăzute fonduri în acest sens. În cazul în care aceste fonduri nu sînt prevazute, vă adresam rugămintea de a vă exprima acordul pentru realizarea unui parteneriat între Fundaţia Cerbul de Aur şi TVR pentru organizarea acestui festival la Braşov în perioada 25.08-28.08.2016 sau 01.09-04.09.2016“, se arată în adresa transmisă către Directorul general al TVR, Irina Radu.

[ads2]

O adresă similară a fost transmisă şi Primăriei Braşov, cu care grupul de iniţiativă care vrea să formeze Fundaţia „Cerbul de Aur“ vrea să colaboreze pentru organizarea festivalului.

defefeferfr

„Vă adresăm un calduros apel dumneavoastra personal – în primul rînd în calitate de braşovean, apoi în calitate de primar, luînd în considerare eforturile depuse de dumneavoastră în toţi aceşti ani pentru Braşov şi braşoveni. Nu lăsaţi să se piardă acest festival! Să ne unim forţele pentru a-i reda strălucirea ce l-a consacrat!“, se arată în adresa transmisă şi Primăriei Braşov.

În zilele următoare vom afla și cine este acest grup de inițiativă și cum vrea să candideze la Primăria Brașov.

Previous Story

Faithless, Scooter și alți mulți DJ se alătură lui Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto la Untold Festival

Next Story

Brașov. Polițistul Marian Godină: Am plâns când am scris despre cum m-a umilit șeful