Brasov: Urmărire ca în filme pe străzile din oraș. Poliţiştii au blocat strada 13 Decembrie

Last Updated on februarie 16, 2016 Urmărire ca în filme pe străzile din Brașov. Polițitii au prins doi hoți, care au spart o mașină Touareg din care au furat mai multe bunuri, doar după ce au blocat strada 13. Decembrie.
Incidentul s-a petrecut în acest weekend, în jurul orei 16.00. Cei doi bărbaţi, Sâmin Ciprian Eugen şi Trif Ioan Daniel, au spart un Touareg cu număr de Bucureşti, parcat pe strada Gheorghe Băiulescu din Braşov. Au furat două genţi cu bunuri apoi au luat un taxi dintr-o staţie din apropiere, informează monitorulexpres.ro

Aceștia au fost observați de nişte poliţişti aflaţi în zonă cu o altă misiune, care și-au anunțat colegii prin stație.
„În jurul orei 16.30, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie, fiind în timpul executării serviciului de patrulare pe raza de competenţă, a auzit prin staţia emisie-recepţie că este urmărită o maşină de tip taxi, ce se deplasează dinspre str. Castanilor spre str. 13 Decembrie, iar în interior se află persoane ce au fost implicate în comiterea unui furt dintr-un autoturism“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov.

[ads2]

Ca să îi poată prinde pe suspecţi, poliţiştii au blocat strada 13 Decembrie, pe sensul de mers spre Sînpetru, după care au mers printre coloanele de autoturisme pînă au identificat în trafic autoturismul urmărit. Oamenii legii le-au cerut celor doi pasageri şi taximetristului să coboare din maşină, i-au identificat pe cei doi suspecţi, taximetristul avînd calitate de martor în dosar. La percheziţia maşinii, poliţiştii au găsit şi cele două genţi pe care hoţii le furaseră din Touareg.

Previous Story

Brasov: 953 de maidanezi au fost strânşi de pe strazile orasului anul trecut. 70% dintre ei au fost adoptati

Next Story

Brasov: MedLife a deschis un nou centru medical. Centrul asigură și transport medicalizat cu ambulanță privată către spitalul sau hyperclinicile MedLife din oraș