Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Accident Brasov: GRAV! În față la Metro, o dubă a intrat violent într-un tir

Accident Brasov: GRAV! În față la Metro, o dubă a intrat violent într-un tir

Last Updated on februarie 19, 2016 În această seară, în jurul orei 18:00, Poliția și SMURD-ul au fost chemate prin 112 în față la Metro, intrarea din Ghimbav, pentru a salva viețile dintr-un accident teribil. O dubă încărcată cu marfă a intrat violent într-un tir.

Potrivit brasovultau.ro o pasageră care se afla în dubă are picioarele prinse între scaun și bord, iar pompierii înceracă să o scoată din mașină.

ultima-ora-accident-teribil-la-iesirea-din-brasov-spre-ghimbav-galerie-foto--0 ultima-ora-accident-teribil-la-iesirea-din-brasov-spre-ghimbav-galerie-foto--1 ultima-ora-accident-teribil-la-iesirea-din-brasov-spre-ghimbav-galerie-foto--2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Un spital din Brașov, cel mai curat din Europa, face cursuri gratuite în spitalele românești de igienă: Infecţiile nosocomiale pot fi prevenite!

Next Story

Brașov: Casa cu Sfinţi din Şchei este în pericol. „M-a enervat cel mai mult că dădeau copiii cu zăpadă în ele, pentru că nu se punea nicio bază pe religie pe vremea respectivă”