(Video) Șofer din Brasov atacat în trafic de un salvamontist din Sibiu

Last Updated on ianuarie 6, 2016 Un șofer din Brașov și un angajat al Salvamontului din Sibiu au avut o altercație puternică în trafic. Angajatul salvamontului s-a enervat tare pe șoferul brașovean astfel că în sensul giratoriu de la intrarea în Sibiu s-a dat jos din maşină şi a vrut să sară la bătaie.

Pentru că braşoveanul nu s-a dat jos din maşină, salvamontistul s-a pus cu pumnii şi picioarele pe maşina înmatriculată în Braşov şi i-a rupt oglinda din partea stângă, informează tribuna.ro și preluat de romaniatv.net. Şoferul păgubit nu a depus nicio plângere, aşa că poliţiştii nu au deschis nicio anchetă.

“În acest incident regretabil a fost implicat un angajat al Serviciului Public Judeţean Salvamont Sibiu, aflat în timpul serviciului. Urmare a acestui fapt, am decis declanşarea unei anchete administrative în urma căreia se vor stabili măsurile disciplinare legale care se vor aplica angajatului. Indiferent de motivele pentru care angajatul nostru a acţionat în acest mod, nu putem tolera o astfel de atitudine”, a declarat Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

[ads2]
Vezi aici Video postat de mariusica113: pe Youtube.com:

Reprezentanţii Salvamont Sibiu au declanşat o anchetă administrativă, după ce angajatul, aflat în timpul serviciului, a fost filmat când s-a implicat în incidentul din trafic.

Previous Story

(Video) Accident Brasov: Alt bătrân lovit mortal pe trecerea de pietoni ! Avea 80 de ani. ATENTIE, imagini socante!

Next Story

Tiesto, vedeta Untold Festival în această vară