Video Brasov: Incendiu in Avantgarden 3. Vezi aici Video:

Last Updated on ianuarie 15, 2016 Ieri, în Avantgarden 3 Brașov, un „vecin” a avut neinspirația de a fuma pe balcon și a arunc chiștocul pe balcon. Vântul a dus chiștocul în alt balcon unde a declanșat un mic incendiu.

Raluca DancăRaluca DancăDin păcate la mine la balcon s-a întâmplat dezastrul, mi-a ars cutie cu bradul artificial și da cel mai sigur din cauza unui muc de țigară aruncat de ,,scumpii” mei vecini care nu au bunul simt sa-si stingă țigara și sa o arunce într -o scrumiera, norocul a fost ca am ajuns la timp acasă și cu ajutorul unui angajat de la Avangarden si al vecinilor au stins focul și nu a apucat sa se extindă în casa sau pe suprafața blocului. După acest incident sper ca toți vecinii fumători amatori de fumat pe balcon sa fie mi atenți, se poate oricând sa se aprindă și uscătorul plin cu rufe de la un simplu muc de țigară.

Pe Grupul de Facebook Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov, locuitorii din zonă au comentat evenimentul:Alexandru ArhipAlexandru Arhip tipic romanesc.. ” hai sa filmam ! si sa stam gura casca ” in loc sa sune administratia / pompieri

Ionela CatalinoiuIonela Catalinoiu Tipic romanesc …sa vorbim aiurea in necunostinta de cauza
Ciprian Adrian BanicaCiprian Adrian Banica Filmarea este ulterior apelului la 112 , iar personalul de la Administratie era deja la fata locului !
Ionela CatalinoiuIonela Catalinoiu Multumim vecinu’ ca ne faci mai atenti la cei din jurul nostru!
Stanciu LoredanaStanciu Loredana Ce bloc este? Întreb ptr ca am apartament și nu locuiesc acolo. Nu am fost informată de nimic grav. Oricum, Doamne ferește de lucruri neplăcute!
Andreea PintocAndreea Pintoc  sper ca nu a patit nimeni nimic!
Bogdan GrideanBogdan Gridean Da o mare problemă cu țigările aruncate aiurea …
[ads2]

Vezi aici Video postat de Ciprian Adrian Banica pe Facebook:

Tu ai astfel de probleme cu vecinii tăi?

Previous Story

Brasov: „Ajutati-ma sa gasesc o carte. Mi-a fost luata fara voia mea si vanduta la taraba de carti din Piata Steagu. Imi puteti cere orice pentru ea”

Next Story

SUPRIZĂ! Poliția Brașov spune că 30 de treceri de pietoni sunt slab iluminate, Primăria spune că totul este în regulă. Ce facem?