Video Brasov: INCENDIU ! Un bloc a luat FOC în apropierea Gării

Last Updated on ianuarie 21, 2016 În această după-amiază un bloc de pe bulevardul Victoriei, din apropierea Gării, a luat foc. Se pare că un locatar a avut ideea „genială” de a dezgheța o țeavă de la subsol. Învelișul a luat foc iar de la țeavă s-a extins în subsol.
Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi au evacuat locatarii de la etajele inferioare, precum şi persoanele care se aflau în cîteva magazine de la parterul blocului, printre care un supermarket şi o bancă.

Două echipaje SMURD şi personalul de pe o ambulanţă au acordat îngrijiri medicale celor care au avut nevoie şi au transportat la spital 3 persoane intoxicate cu fum. În subsoul blocului erau garate şi mai multe maşini, care nu au avut, însă, de suferit de pe urma flăcărilor, informează rttbrasov.ro.

vdvdvd

“Este vorba despre un incendiu care se manifestă la subsolul unui bloc în care se găsesc boxe și garaje ale proprietarilor. Deocamdată nu știm exact despre ce este vorba pentru că are loc o degajare foarte mare de fum, iar pompierii încearcă să pătrundă în interior. O parte dintre locatari au fost evacuați pentru a nu se intoxica cu fum. Din primele informații pe care le avem, nu există victime”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU, căpitan Ciprian Sfreja.

[ads2]
Vezi aici Video postat de Transilvania News pe youtube.com:

În urmă cu două săptămâni, tot pe B-ul Victoriei, a avut loc o explozie într-un apartament proprietate personală, în urma căreia o bătrână a suferit arsuri pe 15% din suprafața corpului, iar alte 12 apartamente au fost avariate.

Previous Story

Brasov: Târg de nunți la Business Park. ”TRANSYLVANIA WEDDING FAIR”

Next Story

Video Brasov. Ana, lovită pe trecerea de pietoni: ,,Venea pe banda a doua, m-a lovit, m-a aruncat 30 de metri şi am căzut cu faţa pe asfalt! Nu voi mai fi niciodată cum am fost”. Vezi aici Video cu mărturia fetei: