FC Brasov se desfiinteaza? Ioan Neculaie a fost arestat pentru evaziune fiscală în care a implicat și clubul de fotbal

Last Updated on ianuarie 29, 2016 Patronul FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost reținut pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, iar acest lucru poate avea repercusiuni grave și asupra clubului de fotbal. Neculaie este acuzat că a implicat clubul în schema de evaziune lucru cea ar putea duce la desființarea clubului. Este aceiași situație ca în cazul de șantaj al Antenei 3 împotriva RCS RDS unde procurorii cer acordarea unei pedepse și companiei, pedeapsă ce poate fi desființarea și radierea din registrul comerțului.
Romeo Paşcu este convins că Neculaie nu va mai conduce clubul, jucătorii sînt efectiv bulversaţi pentru că nu înţeleg ce se întîmplă, iar activitatea clubului poate fi blocată dacă nu se vor găsi rapid soluţii.

Consilierul Romică Paşcu spune că FC Braşov se află într-un moment de răscruce şi avansează şi un scenariu de coşmar, unul în care clubul se poate desfiinţa! Paşcu a declarat pentru Monitorul Expres că Ioan Neculaie şi-a luat mîna de pe club!

cedededefe

„Sînt foarte marcat de această situaţie, care în cel mai rău caz poate duce la desfiinţarea clubului FC Braşov. Sînt şi «oameni de bine» care doresc acest lucru! Ioan Neculaie şi-a luat astăzi mîna de pe club, asta indiferent de soluţionarea dosarului. Am fost înştiinţaţi eu, care sînt preşedintele onorific al clubului, şi Vasile Dochiţa, preşedintele executiv, să ne ocupăm de echipă. Dochiţa are drept de semnătură şi răspunde de activitatea clubului împreună cu mine.

O să încercăm să găsim soluţii de supravieţuire. Sînt convins că mai sînt şi oameni de bine în Braşov, şi împreună să găsim soluţii pentru continuarea activităţii. Luni voi avea o întîlnire cu Dochiţa şi ceilalţi colegi din conducere să vedem ce putem face în cel mai scurt timp. O să căutăm sprijin şi la autorităţile locale şi la oamenii de afaceri din Braşov“, a declarat Romeo Paşcu, care ieri se afla la Suceava supervizînd activitatea de pe un şantier de construcţii.

[ads2]

Procurorii au emis pe numele lui Ioan Neculaie un mandat de reţinere pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, presupusul prejudiciu adus statului prin clubul FC Braşov şi firmele din grupul Prescon controlate de acesta fiind în jur de 40 milioane lei.

Previous Story

Brasov: Se scumpesc biletele RAT pentru a se construi Aeroportul? „Un bilet ar costa 6,5 lei, însă acum achită 2 lei”

Next Story

Brasov. Medicul Dan Grigorescu ia apărarea profesoruluide la Racoviță: „Bine că nu veniți și cu avocatul după voi, nesimţiţilor, că poate, dacă îl plătiţi bine, este el atent la ore, poate dă el Bacu’ în locul vostru!”