Brasov: LOVITURĂ pentru George Scripcaru. PNL nu-l lasă să candideze la primărie din partea partidului. Nu i-a validat candidatura ! Mai votezi cu el?

Last Updated on ianuarie 19, 2016 Astăzi, la București, PNL a aprobat candidaturile în 14 orașe pentru funcția de primar. Biroul Politic Național al PNL a ținut cont de recentele criterii de integritate și de performanțele candidaților. Supriza vine pentru Brașov unde George Scripcaru nu a fost confirmat ca și candidat în consițiile în care la Cluj a fost validat Emil Boc, la Alba Mircea Hava, la Arada Gheorghe Falcă, toți primari în funcție. Este posibil ca și candidatura lui Sripcaru să fie validată dar sunt șanse foarte mici din cauza dosarului de corupție pentru care a fost la închisoare 24 de ore.

Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falcă — Arad, Dragoș Luchian — Bacău, Cătălin Boboc — Brăila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Mărginean — Deva, Nicușor Ciumacenco — Galați, Daniel Cârjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iași, Andrei Voloșevici — Ploiești, Ioan Popa — Reșița, Marius Bălașa — Slatina, Nicolae Robu — Timișoara.

 

Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr — Bacău, Alin Tișe — Cluj, Eugen Pârvulescu — Teleorman, informează agerpres.ro.
[ads2]

BPN al PNL a adoptat, luni, o rezoluţie prin care se angajează ca cel puţin 30% din candidaţii propuşi la alegerile locale să fie ”oameni noi”, persoane care nu au ocupat funcţii administrative sau politice de prim plan, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, citată de mediafax.ro.fefe

„Astăzi, în oferta noastră electorală, ne-am angajat ca cel puţin o treime din numărul candidaţilor propuşi la alegerile locale să fie oameni noi, persoane care nu au ocupat funcţii administrative sau politice de prim plan”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la finalul şedinţei PNL.
În Brașov circulă mai multe scenarii: Scripcaru va candida independent, din partea unui partid sau nu va mai candida. Îl mai votezi dacă nu va candida din partea PNL?

Previous Story

Brasov. Medicul Dan Grigorescu: „Felicitări, Dorele! „Ştie cineva precis care este compania de salubritate care “operează” pe strada Jepilor în dreptul grădiniţei Martinică?”

Next Story

Brasov: Îți este dor de FOTE? Cheile Grădiştei caută voluntari pentru Campionatul Mondial de Biatlon pentru Juniori şi Tineret