Brașov. George Scripcaru acuzat de Mihai Gâdea în direct la Antena 3 că a furat banii pensionarilor din Brașov: 600 de miliarde de lei!

Last Updated on ianuarie 27, 2016 Marți seara, primarul Brașovului a fost subiect de discuție în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Miha Gâdea, a prezentat un material cu Marcel Butuza,  „apropiat” Primăriei, prin care a încercat să arate că afaceristul și-a făcut averea ilegal.
Având în vedere că materialul acuzator era o „vechitură” din campania electorală din 2012, se pare că emisunea a fost făcută pentru a transmite un mesaj primarului George Scripcaru.

La un moment dat, Mihai Gâdea a început să citească de pe telefon, în timpul emisiunii de la Antena 3:
„Primarul Brașovului, George Scripcaru va fi trimis în judecată pentru devalizarea Fondului de Pensii. 600 de miliarde de lei dați unor falși revoluționari. Zilele trecute, Secretariatul de Stat pentru problemele revoluționarilor a făcut un dosar beton împotriva numiților: Scripcaru George, Tarbă Mihail. Acuzați că au devalizat banii casei de pensii Brașov.

E vorba de 600 de miliarde de lei, bani virați ca pensii unui mare număr de pretinși revoluționari care ar fi avut de suferit în județul respectiv pe parcursul evenimentelor din noiembrie 1987 și decembrie 1989. Cercetările au dovedit că, în 127 de dosare de revoluționari nu mai puțin de 67 erau false. Să așteptăm să vedem ce ne spune justiția”.

[ads2]

Ce se pregătește pentru Brașov? Un atac așa direct nu s-a mai văzut din campania electorală din 2012 când Antena 3 a „măcelărit” mediatic PDL-ul.

Este un semn ca primarul George Scripcaru să nu mai candideze? Și dacă da, cine va noul primar al Brașovului?

Previous Story

De ce nu a fost ales Brașovul Capitală Culturală Europeană 2021? A comis multe, foarte multe greșeli în dosarul de candidatură. Vezi reacția Comisiei de la Uniunea Europeană:

Next Story

Brasov: Cei doi bărbați care au furat un seif plin de bani din Carrefour au fost arestați preventiv